KOTISIVUT yritykselle Jyväskylä, Muurame, Äänekoski ja koko Keski-Suomi

Mainostoimisto Hermanni tarjoaa responsiiviset kotisivut yrityksille Jyväskylän, Äänekosken, Muuramen ja koko Keski-Suomen alueella. 

Tarjoamme kotisivut yrityksille suunnittelusta toteutukseen. Pyrimme viemään aikaasi vain sen verran kuin sinulta sitä liikenee, joten voit huoletta keskittyä omaan yritystoimintaasi ilman, että työntekosi häiriintyy.

Halutessasi voit täydentää kotisivupalvelua myös muilla lisäpalveluilla, kuten esimerkiksi hakusanamainonnalla, re-marketing -mainonnalla, sosiaalisen median palveluilla tai graafisilla palveluilla kuten vaikkapa logosuunnittelulla.

KotisivuJen Hakukoneoptimointi Jyväskylä, Äänekoski, Muurame ja Keski-Suomi

Hakukoneoptimointi eli SEO tarkoittaa nimensä mukaisesti kotisivun optimointia hakukoneille mahdollisimman mielekkääksi. Selkokielellä tämä tarkoittaa sitä, että sivusto rakennettaan teknisesti toimivaksi, käyttäjäystävälliseksi sekä palvelemaan tehokkaasti käyttötarkoitustaan. Tärkeää on rakentaa optimointi jokaiselle asiakkaalle räätälöidysti parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Vaikka kaikissa tapauksissa ei ole erimerkiksi mahdollista kilpailla kaikilla kilpailuimmilla hakusanoilla ja alueilla esimerkiksi valtakunnallisesti toimivien suurtyritysten kanssa, pystymme tuomaan merkittäviä hyötyjä oikein tehdyn kotisivujen hakukoneoptimoinnin avulla Jyväskylän, Muuramen, Äänekosken ja koko Keski-Suomen alueella sijaitseville yrityksille.

Kun hakukoneoptimointi on toteutettu laadukkaasti ja ammattitaitoisesti, lisää se ilmaista näkyvyyttä kotisivullesi ja auttaa kohderyhmääsi löytämään palvelusi.

Hermannin kotisivupalvelu sisältää aina laadukkaan, hakukoneoptimoinnin asiantuntijan toteuttaman optimoinnin juuri sinun yrityksellesi.

KotisivuT yritykselle hinta

Hermannin kotipaikka on Varsinais-Suomessa, vaikka asiakkaamme ovatkin ympäri Suomea. Pystymme tarjoamaan huippulaadukkaat kotisivut yrityksille Jyväskylän, Muuramen, Äänekosken ja koko Keski-Suomen alueella edulliseen hintaan kevyen kulurakenteemme sekä nykyaikaisten toimintatapojen johdosta.

Hermannin kotisivupalvelu sisältää aina: 

·    kotisivun suunnittelun ja toteutuksen
·    sisällöntuotannon
·    hakukoneoptimoinnin
·    palvelintilan ja www-osoitteen
·    ylläpidon ja päivitykset
·    1 kpl sähköpostilaatikko (5Gt)

Kotisivupaketit alkaen 390€ +alv24%, jatkovuosi alk. 190€+alv

Kotisivupalvelun sopimuskausi on 12kk ellei toisin sovita. Tarkempi sisältö eritellään sopimuksessa.

Hakusanamainonta kotisivuille

Hakusanamainonta tarkoittaa maksettuja mainospaikkoja hakukoneissa. Oikein toteutettuna hakusanamainonta on ylivoimainen mainosmuoto perinteisiin mainosmuotoihin verrattuna. Ammattitaidolla toteutettu hakusanamainonta yhdistettynä tehokkaaseen hakukoneoptimointiin tuo pitkäaikaisia hyötyjä vielä mainoskampanjoiden jälkeenkin. 

Tarjoamme 150€ arvoisen Google Adwords -kampanjan uusille asiakkaille kotisivupaketin yhteydessä. 

KotisivuT yritykselle Keski-Suomessa

Kotisivut yritykselle alueella: Jyväskylä, Muurame, Äänekoski, Jämsä, Hankasalmi, Viitasaari, Saarijärvi, Joutsa, Kannonkoski, Karstula, Keuruu, Kivijärvi, Kinnula, Konnevesi, Kuhmoinen, Kyyjärvi, Laukaa, Luhanka, Multia, Petäjävesi, Pihtipudas,  Toivakka ja Uurainen.