PIENYRITTÄJÄN KOTISIVUT

Pienyrittäjän kotisivut Mainostoimisto Hermannilta. Tarjoamme responsiiviset kotisivut pienelle tai aloittelavalle yritykselle helppona kokonaispalveluna. Tarjoamme aloitteleville ja pienille yrityksille todella edullisen kokonaispalvelun, mikä sisältää kaiken, mitä aloitteleva yrittäjä tai pienyrittäjä tarvitsee. Yrityksesi kasvaessa pystymme tarjoamaan sinulle kaikki mitä markkinointiin tarvitset; esitteet, logot, käyntikortit, sekä kaikki tarpeellinen digimarkkinointi. Me toimimme monipuolisena kumppanina yrityksesi jokaisessa vaiheessa. 

Hermannin kotisivut pienyrittäjille (max. 3 sivua): 

· kotisivun suunnittelun ja toteutuksen
· sisällöntuotannon
· hakukoneoptimoinnin (2-3 hakusanaa)
· palvelintilan ja www-osoitteen
· ylläpidon ja päivitykset
· 1 kpl sähköpostilaatikko (5Gt)

Kotisivupaketti 190€ +alv 24% / 12 kk. Ilman aloitusmaksuja ja piilokuluja!

Kotisivupalvelun sopimuskausi on 12kk ellei toisin sovita. Tarkempi sisältö eritellään sopimuksessa.

MISTÄ PIENELLE YRITYKSELLE HYVÄT NETTISIVUT?

Nettisivut / kotisivut pienelle tai aloittelevalle yritykselle on nykyaikana helppo tehdä vaikka yrittäjän itsensä. Monet nykyaikaiset editorit ovat suhteellisen helppokäyttöisiä ja niillä saa muutamien tuntien harjoittelulla yritykselle kohtuunäköiset nettisivut. On hyvä kuitenkin huomioida, että vaikka itse rakentaisi kotisivut, niin moni järjestelmä maksaa satoja euroja vuositasolla, kun lasketaan tietoturvalliset palvelimet, SSL-suojaus , domain, sekä mahdollinen yrityksen sähköposti. Mikäli kotisivujen hakukoneoptimointi on retuperällä, menetät täysin ilmaisen mainospaikan, kun sivustosi ei löydy tärkeimmillä hakusanoilla Googlen normaaleista hakutuloksista. 

PIENYRITYKSEN NETTISIVUT MEILTÄ?
Mikäli et halua käyttää vapaailtojasi yrityksesi kotisivujen päivittämiseen ja kotisivueditorien opetteluun, meillä on sinulle ratkaisu. Saat ammattilaisen käyttöösi, joka hoitaa paitsi kotisivujen suunnittelun ja hakukoneoptimoinnin, myös varmistaa palvelimien ja sähköpostien toimivuuden 24/7. Soittamalla tai lähettämällä meille sähköpostia, teemme muutokset kotisivuille viipymättä, yleensä saman päivän aikana. Asiakkaanamme voit siis rauhassa keskittyä omaan liiketoimintaasi. Nettisivujen hinta on niin kilpailukykyinen, että kilpailemme jopa itsetehtyjen kotisivujen kanssa.