040 968 2306 

KOTISIVUT 190€ + ALV / 12kk

 - Ilman piilokuluja, ilman aloitusmaksuja

YHTEYDENOTTO >>

PIENYRITTÄJÄN KOTISIVUT

Mainostoimisto Hermannilta saat pienyrittäjän kotisivut helposti, nopeasti ja ennen kaikkea superedullisesti. Tarjoamme responsiiviset kotisivut pienelle tai aloittelevalle yritykselle helppona kokonaispalveluna  sisältäen kaiken, mitä aloitteleva yrittäjä tai pienyrittäjä tarvitsee.

Yrityksesi kasvaessa pystymme tarjoamaan sinulle kaikki mitä markkinointiin tarvitset; esitteet, logot, käyntikortit, sekä kaikki tarpeellinen digimarkkinointi. Me toimimme monipuolisena kumppanina yrityksesi jokaisessa vaiheessa. 

STARTTI -KOTISIVUPAKETTI SISÄLTÄÄ

Startti kotisivupaketti 190€ +alv 24% / 12 kk. Ilman aloitusmaksuja, kuukausimaksuja tai piilokuluja. Ainoastaan yksi kiinteä vuosihinta.

Kotisivupalvelun sopimuskausi on 12kk ellei toisin sovita. Tarkempi sisältö eritellään sopimuksessa.

PYYDÄ TARJOUS >>

REFERENSSEJÄ

TYYTYVÄISIÄ ASIAKKAITA JO VUODESTA 2012


Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi eli SEO (Search Engine Optimization) tarkoittaa nimensä mukaisesti kotisivun suunnittelua ja rakentamista hakukoneille mahdollisimman selkeäksi, käyttäjäystävällisyyttä unohtamatta.

Kun hakukoneoptimointi on toteutettu yksilöllisesti, laadukkaasti ja ammattitaitoisesti, lisää se ilmaista näkyvyyttä kotisivullesi ja auttaa kohderyhmääsi löytämään palvelusi paremmin.

Kaikki Hermannin kotisivupaketit sisältävät laadukkaan hakukoneoptimoinnin asiantuntijan toteuttamana juuri sinun yrityksellesi räätälöitynä – ilman lisäkuluja.

PYYDÄ TARJOUS >>

Google -MAINONTA

Hakusanamainonta (Google AdWords) tarkoittaa hakukoneiden maksullisten mainospaikkojen hyödyntämistä kotisivujen / verkkokaupan näkyvyyden lisäämiseksi. 

Oikein toteutettu hakusanamainonta on ylivoimaisen tehokas verrattuna perinteisiin markkinointikanaviin. Paras tulos saavutetaan yhdistämällä hakusanamainonta ammattitaitoiseen hakukoneoptimointiin.

Kerätyn datan avulla saadaan hyötyjä pitkään maksullisen kampanjoiden jälkeenkin.

Tarjoamme tehokkaat Google AdWords -kampanjat edullisesti. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

PYYDÄ TARJOUS >>

MISTÄ PIENELLE TAI ALOITTELEVALLE YRITYKSELLE HYVÄT NETTISIVUT?

Nettisivut / kotisivut pienelle tai aloittelevalle yritykselle on nykyaikana helppo tehdä vaikka yrittäjän itsensä. Monet nykyaikaiset editorit ovat suhteellisen helppokäyttöisiä ja niillä saa muutamien tuntien harjoittelulla yritykselle kohtuunäköiset nettisivut. On hyvä kuitenkin huomioida, että vaikka itse rakentaisi kotisivut, niin moni järjestelmä maksaa satoja euroja vuositasolla, kun lasketaan tietoturvalliset palvelimet, SSL-suojaus , domain, sekä mahdollinen yrityksen sähköposti. Mikäli kotisivujen hakukoneoptimointi on retuperällä, menetät täysin ilmaisen mainospaikan, kun sivustosi ei löydy tärkeimmillä hakusanoilla Googlen normaaleista hakutuloksista. 

PIENYRITTÄJÄN NETTISIVUT MEILTÄ?
Mikäli et halua käyttää vapaailtojasi yrityksesi kotisivujen päivittämiseen ja kotisivueditorien opetteluun, meillä on sinulle ratkaisu. Saat ammattilaisen käyttöösi, joka hoitaa paitsi kotisivujen suunnittelun ja hakukoneoptimoinnin, myös varmistaa palvelimien ja sähköpostien toimivuuden 24/7. Soittamalla tai lähettämällä meille sähköpostia, teemme muutokset kotisivuille viipymättä, yleensä saman päivän aikana. Asiakkaanamme voit siis rauhassa keskittyä omaan liiketoimintaasi. Nettisivujen hinta on niin kilpailukykyinen, että kilpailemme jopa itsetehtyjen kotisivujen kanssa.

PYYDÄ TARJOUS >>

PIENYRITTÄJÄN KOTISIVUT EDULLISESTI

Mainostoimisto Hermanni tarjoaa kotisivut aloitteleville yrityksille ja pienyrittäjille edullisesti koko Suomen alueella.