040 968 2306 

KOTISIVUT 250€ + ALV / 12kk

 - Ilman piilokuluja, ilman aloitusmaksuja

YHTEYDENOTTO >>

KOTISIVUT YRITYKSILLE

Mainostoimisto Hermanni on tuottanut kotisivuja jo yli kymmenen vuoden ajan. Tänä aikana olemme eläneet läpi muutoksia niin tekniikan kuin graafisen tuotannonkin osalta. Hermanni muuttuu maailman mukana. Tarjoamme aina toimivimmat ja näyttävimmät ratkaisut, hyppäsitpä matkaamme koska tahansa.

Tarjoamme responsiiviset kotisivut yrityksellesi helppona kokonaispalveluna. Huolehdimme näyttävät kotisivut yrityksellesi suunnittelusta toteutukseen. Viemme aikaasi vain sen verran, kun on välttämätöntä. Matkassamme voit huoletta keskittyä omaan yritystoimintaasi ja jättää kotisivusi meidän huolehdittavaksemme. Voit tutustua kotisivujen hinnoitteluperusteisiin täällä. 

Halutessasi voit täydentää kotisivupalvelua myös muilla lisäpalveluilla, kuten esimerkiksi hakusanamainonnalla, sosiaalisen median palveluilla tai graafisilla palveluilla, kuten vaikkapa logosuunnittelulla.

STARTTI -kotisivuPAKetTI

 • Kotisivun suunnittelu ja toteutus (max. 1-3 sisältösivua)
 • Sisällöntuotanto
 • Hakukoneoptimointi
  (Eri palveluita 1-2 / hakusanoja 2-4)
 • Palvelintila ja www-osoite
 • Ylläpito ja kotisivun päivitykset
 • 1  x Yrityksen sähköpostilaatikko
 • SSL -suojaus kotisivuille

Startti -kotisivupaketti 190€ +alv 24% / 12 kk. Ilman aloitusmaksuja, kuukausimaksuja tai piilokuluja. Ainoastaan yksi kiinteä vuosihinta.

Kotisivupalvelun sopimuskausi on 12kk ellei toisin sovita. Tarkempi sisältö eritellään sopimuksessa.

YHteydenotto >>

PERUS -kotisivuPAKetTI

 • Kotisivun suunnittelu ja toteutus (max. 4-6 sisältösivua)
 • Sisällöntuotanto
 • Hakukoneoptimointi
  (Eri palveluita 2-4 / hakusanoja 4-10)
 • Palvelintila ja www-osoite
 • Ylläpito ja kotisivun päivitykset
 • 1  x Yrityksen sähköpostilaatikko
 • SSL -suojaus kotisivuille

Perus -kotisivupaketti 250€ +alv 24% / 12 kk. Ilman aloitusmaksuja, kuukausimaksuja tai piilokuluja. Ainoastaan yksi kiinteä vuosihinta.

Kotisivupalvelun sopimuskausi on 12kk ellei toisin sovita. Tarkempi sisältö eritellään sopimuksessa.

Yhteydenotto >>

LAAJA -kotisivuPAKETTI

 • Kotisivun suunnittelu ja toteutus (5-15 sisältösivua)
 • Sisällöntuotanto
 • Kattava hakukoneoptimointi 
  (Eri palveluita 4-12 / hakusanoja 6-30)
 • Raportointi hakukonenäkyvyydestä
 • Palvelintila ja www-osoite
 • Ylläpito ja kotisivun päivitykset
 • 1-3  x Yrityksen sähköpostilaatikkoa
 • SSL -suojaus kotisivuille

Laaja -kotisivupaketti 390€ +alv 24% / 12 kk. Ilman aloitusmaksuja, kuukausimaksuja tai piilokuluja. Ainoastaan yksi kiinteä vuosihinta. Mahdollisuus maksaa veloituksetta puolivuosittain. 

Kotisivupalvelun sopimuskausi on 12kk ellei toisin sovita. Tarkempi sisältö eritellään sopimuksessa.

YHTEYDENOTTO >>

REFERENSSEJÄ

TYYTYVÄISIÄ ASIAKKAITA JO VUODESTA 2012


HAKUKONEoptimointi

Hakukoneoptimointi eli SEO (Search Engine Optimization) tarkoittaa nimensä mukaisesti kotisivun suunnittelua ja rakentamista hakukoneille mahdollisimman selkeäksi, käyttäjäystävällisyyttä unohtamatta.

Kun hakukoneoptimointi on toteutettu yksilöllisesti, laadukkaasti ja ammattitaitoisesti, lisää se ilmaista näkyvyyttä kotisivullesi ja auttaa kohderyhmääsi löytämään palvelusi paremmin.

Kaikki Hermannin kotisivupaketit sisältävät laadukkaan hakukoneoptimoinnin asiantuntijan toteuttamana juuri sinun yrityksellesi räätälöitynä – ilman lisäkuluja.

PYYDÄ TARJOUS >>

GOOGLE -MAINONTA

Hakusanamainonta (Google AdWords) tarkoittaa hakukoneiden maksullisten mainospaikkojen hyödyntämistä kotisivujen / verkkokaupan näkyvyyden lisäämiseksi. 

Oikein toteutettu hakusanamainonta on ylivoimaisen tehokas verrattuna perinteisiin markkinointikanaviin. Paras tulos saavutetaan yhdistämällä hakusanamainonta ammattitaitoiseen hakukoneoptimointiin.

Kerätyn datan avulla saadaan hyötyjä pitkään maksullisen kampanjoiden jälkeenkin.

Tarjoamme tehokkaat Google AdWords -kampanjat edullisesti. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

PYYDÄ TARJOUS >>

MISTÄ YRITYKSELLE HYVÄT NETTISIVUT?

Yrittäjän on nykyaikana helppo tehdä omat nettisivut yritykselle itse. Monet nykyaikaiset kotisivujen tekoon tarkoitetut ohjelmat ovat suhteellisen helppokäyttöisiä ja niillä saa muutamien tuntien harjoittelulla yritykselle kohtuunäköiset nettisivut. On hyvä kuitenkin huomioida, että vaikka itse rakentaisi kotisivut, moni järjestelmä maksaa satoja euroja vuositasolla, puhumattakaan kotisivujen rakentamiseen ja opetteluun käyttämästäsi ajasta. Kun lasketaan tietoturvalliset palvelimet, SSL-suojaus, domain, sekä mahdollinen yrityksen sähköposti, voi kulujen suuruus yllättää. Mikäli kotisivujen hakukoneoptimointi on retuperällä, menetät helposti ilmaisen mainospaikan, kun sivustosi ei löydy tärkeimmillä hakusanoilla Googlen maksuttomista hakutuloksista. 

NETTISIVUT YRITYKSELLESI MEILTÄ?
Mikäli et halua käyttää vapaailtojasi yrityksesi kotisivujen päivittämiseen ja kotisivujärjestelmien opetteluun, meillä on sinulle ratkaisu. Tarjoamme sinulle edullisesti palvelun, joka sisältää kotisivujen suunnittelun ja hakukoneoptimoinnin sekä varmistaa palvelimien ja sähköpostien toimivuuden 24/7. Soittamalla tai lähettämällä meille sähköpostia, teemme muutokset kotisivuillesi viipymättä, yleensä saman päivän aikana. Asiakkaanamme voit siis rauhassa keskittyä omaan liiketoimintaasi, me hoidamme loput. Nettisivujen hinta on niin kilpailukykyinen, että painimme samassa sarjassa jopa itsetehtyjen kotisivujen hinnan kanssa. 

PYYDÄ TARJOUS >>

KOTISIVUT YRITYKSELLESI HELPOSTI JA VAIVATTOMASTI

Rakennamme uudet kotisivusi aikaasi tuhlaamatta. Alla havainnollistamme kotisivujen rakentamisen prosessina. 

1. TARJOUS & TILAUS

Ensimmäiseksi tutustumme sinun liiketoimintaasi ja mietimme, miten voisimme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Sen pohjalta teemme sinulle tarpeisiisi räätälöidyn tarjouksen.

Kun hyväksyt kotisivutarjouksemme, syvennymme tarpeisiisi ja toiveisiisi kotisivujen tyylin ja sisällön suhteen. Lähetämme sinulle erillisen tilausvahvistuksen. Lisäksi annamme arvion aikataulusta sekä muistilistan siitä, mitä materiaaleja tarvitsemme sinulta projektin läpiviemiseksi. Kotisivuja varten toivomme sinulta mahdollisia kuvia, yrityksesi logon ja muut kotisivuille tulevat sisällöt, mikäli ne ovat saatavilla.

Tyypillisesti ensimmäinen vedos kotisivuista lähetetään 7-14 vuorokauden sisällä. Meillä kotisivuprojektin läpivienti on reilusti alle 30 vuorokautta aina tilauksesta viimeisteltyihin ja julkaistuihin kotisivuihin saakka. 

2. SUUNNITTELU

Suunnitteluvaiheessa varmistamme, että meillä on tarvittavat materiaalit ja teemme ensimmäisen kotisivuvedoksen toiveidesi mukaan. Graafisen suunnittelun lisäksi varmistamme kaikissa vaiheissa myös kotisivujen löydettävyyden hakukoneista. 

Kun kotisivujen ulkoasu on kokonaisuudessaan graafisesti viimeistelty, siirrymme toteutusvaiheeseen. 

Mikäli meillä herää kysymyksiä tai ajatuksia tässä kohtaa, olemme yhteydessä sinuun tarkentaaksemme  yksityiskohtia.

3. KOTISIVUJEN TOTEUTUS

Kotisivujen toteutusvaiheessa täydennämme ja optimoimme toimittamasi tekstisisällöt tai rakennamme sen alusta loppuun. Käsittelemme kotisivuille tulevat kuvasi ja / tai valitsemme ulkoasua ja yrityksen imagoa tukevat kuvitukset kuvapankeistamme.

Rakennamme seuraavaksi viimeistellyn kotisivuvedoksen, joka sisältää mahdolliset yhteydenottolomakkeet, alasivut, navigoinnit, sosiaalisen median kytkennät, kartat ja muut tarvittavat toiminnot. 

Lähetämme sinulle täysin toimivan sivuston selattavaksi ja kommentoitavaksi. Kaikki fontit, värit, sisällöt ja asettelut ovat muokattavissa täysin sinun toiveidesi mukaan, mikäli ne eivät ensimmäisessä vedoksessa tunnu oikeilta.

Muokkaamme sivustoa yhteistyössä niin kauan, että olet niihin tyytyväinen ja pääsemme julkaisemaan uudet kotisivusi.  

4. JULKAISU & TESTAUS

Kun olet täysin tyytyväinen uusiin kotisivuihisi, on aika julkaista sivusto. Mikäli uudistat jo olemassa olevaa kotisivuasi, lähetämme sinulle sähköpostin, minkä voit välittää edelliselle palveluntarjoajallesi ja tilata domainiasi koskevan välittäjän vaihtoavaimen. Toimittaessasi vaihtoavaimen meille, avaamme uudet kotisivusi yleensä parin päivän sisällä vanhaan www-osoitteeseesi. Mikäli sivusto on uusi, varaamme sinulle www-osoitteen ja julkaisemme uudet kotisivut.

Kotisivujen julkaisun jälkeen testaamme vielä sivujen toimivuuden useilla laitteilla, asennamme SSL-suojauksen kotisivuille, sekä lähetämme uuden sivustokartan Googlelle. 

Sivuston julkaisun jälkeen sivusto on Mainostoimisto Hermannin ylläpidossa ja hakukoneoptimoinnin edistymistä sekä sivuston löydettävyyttä seurataan ja tarvittaessa muokataan aktiivisesti. 

KOTISIVUT / NETTISIVUT / VERKKOSIVUT YRITYKSILLE KOKO SUOMEN ALUEELLA

Mainostoimisto Hermanni tarjoaa kotisivut yrityksille ja pienyrittäjille edullisesti  muun muassa alueella Uusimaa, Varsinais-Suomi, Pirkanmaa, Keski-SuomiSatakunta, HämeItä-SuomiLänsi-SuomiKymenlaakso, Pohjois-Suomi ja muu Suomi.