KOTISIVUT Yrityksille

Mainostoimisto Hermanni tarjoaa responsiiviset kotisivut yrityksellesi helppona kokonaispalveluna. Huolehdimme kotisivujesi valmistuksesta aina suunnittelusta toteutukseen. Viemme aikaasi vain sen verran kuin sinulta sitä liikenee, joten matkassamme voit huoletta keskittyä omaan yritystoimintaasi ilman, että työntekosi häiriintyy. Tuotamme halutessasi myös tekstisisällön alusta loppuun saakka, tarvittaessa myös kuvittaminen onnistuu kuvapankin kuvilla tai vaihtoehtoisesti lisäpalveluna tilattavan valokuvauspalvelumme avulla. 

Halutessasi voit täydentää kotisivupalvelua myös muilla lisäpalveluilla, kuten esimerkiksi hakusanamainonnalla, re-marketing -mainonnalla, sosiaalisen median palveluilla tai graafisilla palveluilla kuten vaikkapa logosuunnittelulla.

Hermannin kotisivupalvelu sisältää aina: 

· kotisivun suunnittelun ja toteutuksen
· sisällöntuotannon
· hakukoneoptimoinnin
· palvelintilan ja www-osoitteen
· ylläpidon ja päivitykset
· 1 kpl sähköpostilaatikko (5Gt)

Kotisivupaketit alkaen 390€ +alv24%, jatkovuosi alk. 190€+alv

Kotisivupalvelun sopimiskausi on 12kk ellei toisin sovita. Tarkempi sisältö eritellään sopimuksessa.

HAKUKONEOPTIMOINTI

Hakukoneoptimointi eli SEO tarkoittaa nimensä mukaisesti kotisivun optimointia hakukoneille mahdollisimman mielekkääksi. Selkokielellä tämä tarkoittaa sitä, että sivusto rakennettaan teknisesti toimivaksi, käyttäjäystävälliseksi sekä palvelemaan tehokkaasti käyttötarkoitustaan.

Kun hakukoneoptimointi on toteutettu laadukkaasti ja ammattitaitoisesti, lisää se ilmaista näkyvyyttä kotisivullesi ja auttaa kohderyhmääsi löytämään palvelusi.

Hermannin kotisivupalvelu sisältää aina laadukkaan, hakukoneoptimoinnin asiantuntijan toteuttaman hakukoneoptimoinnin.

HAKUSANAMAINONTA

Hakusanamainonta tarkoittaa hakukoneiden maksettuja mainospaikkoja. Oikein toteutettuna hakusanamainonta on ylivoimainen mainosmuoto perinteisiin mainosmuotoihin verrattuna. Ammattitaidolla toteutettu hakusanamainonta yhdistettynä tehokkaaseen hakukoneoptimointiin tuo pitkäaikaisia hyötyjä mainoskampanjoiden jälkeenkin. 

Kotisivut yrityksille prosessina: 

1. NYKYTILANNE JA KARTOITUS

Katsomme kotisivujesi ja markkinointisi nykytilanteen. Laadimme yrityksellesi realistiset tavoitteet ja keinot niihin pääsemiseksi. Mietimme yrityksesi tämänhetkistä markkinointikokonaisuutta ja katsomme minkälainen ratkaisu on sinulle paras.

2. SUUNNITTELU

Teemme ensimmäisen ulkoasuvedoksen kotisivuista kartoituksen perusteella Voit myös olla halutessasi suoraan yhteydessä kotisivujen graafiseen suunnittelijaan. Mikäli haluat omia kuvia, videoita tai muuta markkinointimateriaalia uusille kotisivuillesi, toimitat ne tässä vaiheessa.

3. ULKOASUN ESIKATSELU JA KOMMENTOINTI

Kun kotisivujen ensimmäinen vedos on valmis saat sen sähköpostiisi yleensä noin 2 viikon kuluessa kotisivujen tilauksesta. Kotisivuvedos on tehty täysin valmiiksi ja kaikki elementit toimvat jos tässä vaiheessa. Voit rauhassa perehtyä vedokseen ja kommentoida sitä sähköpostitse tai puhelimitse. 

4. KOTISIVUJEN HAKUKONEOPTIMOINTI, JULKAISU JA TESTAUS

Kun kotisivujen materiaalit ja ulkoasu on katsottu yhdessä läpi - siirrämme sivustosi optimointiin ja testaukseen, missä tarkastetaan vielä koko sivuston toimivuus kaikilla laitteilla ja viimeistellään sivusto. Kun kaikki on tarkastettu julkaisemme sivuston yrityksesi www-osoitteeseen. Mikäli sinulla ei ole vielä kotisivuosoitetta, varaamme sinulle sellaisen.