040 968 2306 

KOTISIVUT Kotka, Kouvola JA Hamina

Mainostoimisto Hermanni tarjoaa responsiiviset kotisivut yrityksille Kotkan, Kouvolan, Haminan ja koko Kymenlaakson alueella. Tarjoamme kotisivut suunnittelusta toteutukseen. Viemme aikaasi vain sen verran, kuin sinulta sitä liikenee. Voit siis huoletta keskittyä omaan ydinliiketoimintaasi.

Halutessasi voit täydentää kotisivupalvelua myös muilla lisäpalveluilla, esimerkiksi hakusanamainonnalla, sosiaalisen median palveluilla tai graafisilla palveluilla, kuten logosuunnittelulla.

Kotisivujen hinta?
Tarjoamme huippulaadukkaat kotisivut / nettisivut / verkkosivut yrityksille alueella Kotka, Kouvola, Hamina ja koko Kymenlaakso alkaen vuosihintaan 250€ + alv. Kevyt kulurakenteemme ja nykyaikaiset toimintatapamme mahdollistavat kotisivujen tarjoamisen  aina edulliseen hintaan. Tarjoamme lisäksi  aloitteleville yrityksille ja pienyrittäjille todella edullisen startti -kotisivupaketin (vuosihinta alkaen 190€ + alv.). Asiakkaamme tulevat ympäri Suomea, vaikka operoimmekin nykyään itse Helsingistä käsin.

PERUS -KOTISIVUPAKETTI SISÄLTÄÄ

Perus kotisivupaketti 250€ +alv 24% / 12 kk. Ilman aloitusmaksuja ja piilokuluja.

Kotisivupalvelun sopimuskausi on 12kk ellei toisin sovita. Tarkempi sisältö eritellään sopimuksessa.

PYYDÄ TARJOUS >>

REFERENSSEJÄ

TYYTYVÄISIÄ ASIAKKAITA JO VUODESTA 2012


HAKUKONEOPTIMOINTI Kotka, Kouvola ja Hamina

Hakukoneoptimointi eli SEO (Search Engine Optimization) tarkoittaa nimensä mukaisesti kotisivun suunnittelua ja rakentamista hakukoneille mahdollisimman selkeäksi. Hakukoneoptimointi on jatkuva prosessi, joka koostuu pääosin yksinkertaisista perusasioista johdonmukaisesti ja hyvin tehtyinä. Hakukoneoptimointia on esimerkiksi kotisivujen lauserakenteiden ja otsikoiden suunnittelu teknisesti hakukoneille ymmärrettäviksi ja löydettävyyttä edesauttaviksi.  Lisäksi hakukoneoptimoinnin kannalta on tärkeää, että tekniset vaatimukset, esimerkiksi nopeuden, metatietojen (sivusto- ja sivukohtaisesti) ja sivustokarttojen osalta, ovat aina ajantasalla.

Kotisivujen löydettävyyden varmistamiseksi on tärkeää rakentaa hakukoneoptimointi räätälöidysti jokaiselle asiakkaalle. Kun hakukoneoptimointi on toteutettu laadukkaasti ja ammattitaitoisesti, lisää se ilmaista näkyvyyttä kotisivullesi ja auttaa kohderyhmääsi löytämään palvelusi paremmin. Huolellisesti tehty kotisivujen hakukoneoptimointi tuo merkittäviä hyötyjä Kotkan, Kouvolan, Haminan ja koko Kymenlaakson alueella alueella sijaitseville yrityksille.

Kaikki Hermannin kotisivupaketit sisältävät laadukkaan hakukoneoptimoinnin asiantuntijan toteuttamana juuri sinun yrityksellesi räätälöitynä – ilman lisäkuluja.

PYYDÄ TARJOUS >>